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Meskad, sustainable gastronomy

Local restaurant with fresh products

Eclectic cuisine with products from short circuits

Our inspirations come from the culture of coffee and healthy food in Australia, from the friendly atmosphere of the stalls in Cambodia, from the Jamaican street food with ginger and chilli, or from Tunisia and its Mediterranean cuisine sublimated by a palette of spices… We take all these influences in order to reinterpret them with the Breton sauce and to propose a restaurant concept which is part of a fusion cuisine confronting several cultures and techniques while being supplied by local suppliers.

Légumes bio locaux dans des cagettes
Vegan-friendly
A vegan offer offered at any time of the day on lunch/dinner menus, cakes and drinks made from vegetable milk.
No more single-use packaging: now it's reusable cups and Pyrex® glass containers for everyone!
In partnership with the Ademe (government agency for ecological transition) we are committed to using reusable containers as a substitute for single-use packaging. We offer our customers reusable cups manufactured by Esprit Planète (Rennes).
Les coursiers dinannais devant Meskad
Delivery of meal trays for companies and administrations

In partnership with Les Coursiers Dinanais which ensures the collection of our biowaste, in compliance with the anti-waste law.

Our menus

Dinner

Select one dish at each part of the dinner. Price: 35€.

Mars 2023

Nos tapassiettes à base de produits frais et de saison.

Carpaccio de Saint-Jacques
on vous conseille

Carpaccio de Saint-Jacques d'Erquy

à l’huile de bergamote

Tapas salées

Chou-rouge braisé aux pommes et Guillevic (vegan)

7 €

Betteraves rôties vinaigrette orange et suprêmes d’agrume (vegan)

8 €

Mousseline de chou-fleur et huile de cresson (végé)

8 €

Salade de riz complet, pickles de légumes et vinaigrette miso (vegan)

9 €

Patatas bravas (vegan)

9 €

Carpaccio de Saint-Jacques d’Erquy à l’huile de bergamote

10 €

Pan con tomate : focaccia maison sauce tomate et artichauts confits (vegan)

10 €

Tataki de bœuf et caramel de soja

12 €

Paleron de bœuf de 48h et son jus au café

12 €

Effiloché de porc de la ferme Biez Jean sauce champignons au Porto

14 €

Risotto aux épinards et champignons, tomme de brebis fermière (végé)

14 €

Assiette de fromages au lait cru de chez Julien (végé)

14 €

Gnocchi aux brisure de truffe d’été aestivum

19 €

Tapas sucrées

Banoffee pie : shortbread, sauce dulce de leche, bananes, chantilly mascarpone

8 €

Poire pochée aux épices granité de vin rouge et noisettes (vegan)

8 €

Crunchy cacahuète &chocolat, glace chocolat

8 €

Coupe glacée brownie glace vanille & chocolat, sauce caramel

9 €

New-York style cheesecake sauce chocolat et noisettes concassées

9 €

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coffee-croissant and more

The Brunch

Coming soon!

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